Doelstelling

Bij de organisatie van evenementen wordt steeds meer verlangd: een groot klantbewustzijn, veel aandacht voor marketingdoelen en het vermogen om creatieve ideeën om te zetten in rendabele concepten. Ook al is de organisator voor heel wat aspecten omringd, de praktijk leert ons dat basisinzicht en oriëntatie in zowel de managementaspecten van evenementen als praktische toepassingen onontbeerlijk zijn.

Daarom is het van groot belang op de hoogte te zijn en te blijven van alle aspecten die de organisatie van evenementen aanbelangen. Het Centrum voor Bijscholing in Eventorganisatie (CBE) organiseert daarom workshops en seminaries voor de event manager die op de hoogte wil blijven van de Trending Topics.

Trending Topics

Bedrijven organiseren allerlei evenementen waarbij de verwachtingen van de klant en de bezoeker steeds hoger liggen. De aanpak van deze evenementen wordt dan ook steeds professioneler, maar de eventsector is enorm vluchtig. Wat hip en cool is dit jaar, is volgend jaar passé. Daarbij zijn er ook voortdurend veranderingen op juridisch vlak, … Het CBE biedt dan ook de kans aan professionals in de eventsector om op de hoogte te blijven van nieuwe tendensen.

Daartoe wordt er elk jaar een programma van workshops en sessies samengesteld met de Trending Topics in de eventindustrie. Deze Trending Topics focussen op nieuwe ontwikkelingen en actuele debatten in de eventindustrie omtrent conceptontwikkeling, communicatie, technologie, catering, logistiek, verzekeringen, vergunningen, veiligheid, ROI… Zo kan de event professional de huidige trends in zijn evenementen integreren en zijn workflow optimaliseren.

Wij zijn helemaal klaar voor je komst!

Spread the love